Var ska vi lämna bilen?

Det enda vi behöver veta är en hämtningsadress, en kontaktperson och ett mobilnummer till denne. Sedan hämtar vi upp bilen snabbt och enkelt eller självklart ni kan lämna bilen hos oss på våra anläggning i Lerum- Stenkullen.

Om det är skador på bilen – hur löser vi detta?

Vi testar samtliga bilar som kommer in till oss innan försäljning. Är det skador som påverkar bilens trafiksäkerhet måste de åtgärdas. Är det andra skador så lagar/åtgärdar vi dem till självkostnadspris efter vi kommit överens om vilka skador som behöver åtgärdas.

Hur lång tid brukar det ta att sälja bilen?

Vi säljer av alla nyinkomna bilar inom 2-4 veckor.

Måste vi binda upp oss med skriftligt avtal?

Ja. Det kallas för föremedlingsavtal med oss. De flesta av våra kunder har vi kvar av den enkla anledningen att de är nöjda med samarbetet. Det är väldigt enkelt: Det bygger på förtroende och att bägge parter är nöjda med samarbetet.

Om inte bilen blir såld – vad gör vi då?

Självklart finns det bilar som är mer svårsålda än andra. Förklaringen till detta varierar kraftigt, men oftast är det något som avviker från ”det normala” som gör en bil svårsåld. Vi är experter på detta och när detta inträffar så tar vi upp en dialog med uppdragsgivaren. Vi informerar och kommer med konkreta förslag på de åtgärder vi kan göra. Naturligtvis kan vi köpa in bilen för att kunden skall slippa vidare problem.